De 10 Beste Tandartsen in Dordrecht

Als je gaat verhuizen of niet tevreden bent met je huidige tandarts, zul je op zoek moeten naar een nieuwe tandarts. 

Mensen blijven vaak tientallen jaren bij dezelfde tandarts, waardoor het kiezen van een nieuwe tandarts een belangrijke beslissing is.

Vaak kiezen mensen voor een tandarts waar een vriend of familielid bij zit, zodat ze ervaringen kunnen delen. 

Hoewel dat begrijpelijk is, kan het je ook beperken in je mogelijkheden. In Dordrecht zijn namelijk maar liefst 28 tandartspraktijken, en er zijn verschillende aspecten waarmee je rekening moet houden. 

Vaardigheid is natuurlijk belangrijk, maar er zijn nog 10 andere kwaliteiten en vaardigheden waar je op moet letten. Hier komen we later op terug.

Misschien vind je ook de leeftijd van de tandarts belangrijk. Het is begrijpelijk dat je niet na een paar jaar weer op zoek wilt gaan omdat de tandarts met pensioen gaat.

In dit artikel stellen we je voor aan onze top 10 tandartsen van Dordrecht.

We hebben ook een handige tabel met de top 5 tandartsen, inclusief de beste tandarts voor verschillende persoonlijke voorkeuren.

Hierdoor hopen we je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Tandarts en tandartsassistente

Ik zal al jouw vragen beantwoorden

De overstap naar een nieuwe tandarts bracht allerlei vraagtekens in mijn hoofd. Ik had nog nooit eerder voor deze situatie gestaan. 

Door mijn kieskeurigheid bleef ik lang bij mijn toenmalige, tijdelijk toegewezen tandarts.

Het verraste me hoe beperkt de beschikbare informatie was. Er waren slechts een paar praktijken in Dordrecht met gedetailleerde informatie, waarvan er één echt bovenuit stak en hoog op mijn persoonlijke lijstje stond.

Natuurlijk waren er nog tal van andere aspecten om rekening mee te houden. Om het overzichtelijk te maken, heb ik meerdere zaken kort en bondig in lijstjes gezet, zodat je ze binnen een paar minuten kunt doornemen. Zo kun je snel een weloverwogen beslissing nemen.

Hoe ik de tandartspraktijken heb beoordeeld

Beoordelingen en persoonlijke verhalen. Ik heb alle reviews doorgespit en gevraagd naar verschillende persoonlijke ervaringen van vrienden en familie in mijn omgeving. Hier kwamen een aantal interessante punten naar voren. Aan de hand van deze informatie heb ik de tandartsen in Dordrecht op een aantal kritieke vlakken beoordeeld om jou te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Grootschalig vs. kleinschalig. Elke praktijk bestaat uit een team van meerdere tandartsen. Om deze reden hebben we de beste praktijken op een rijtje gezet en een aantal artsen uitgelicht. Zo zijn er hele grote praktijken zoals Dental Clinics terwijl Praktijken zoals Hof juist relatief klein zijn.

Laat je niet misleiden. De tandartspraktijken in Dordrecht krijgen van Zorgkaart gemiddeld een 8,7 (237 waarderingen). Je moet echter niet blind op de beoordeling afgaan. Een beoordeling van 10 op zorgkaart Nederland zegt natuurlijk niet zoveel als er maar een paar mensen een beoordeling uitgebracht hebben. Daarom hebben we naast de beoordeling ook het aantal beoordelingen vermeld.

De Top 5 Tandartspraktijken vliegensvlug

Nr. Merk Titel
1 Dental Clinics Dordrecht Beste Overall
2 T.H. Lo Beste Kleine praktijk
3 Reif Tandartsen Beste Jonge tandartsen
4 Van Kooten Beste voor Angstpatienen
5 Dental365 Spoed Tandarts Dordrecht Voor spoedgevallen

De beoordelingen die gaan volgen bestaan uit de belangrijskte beoordelingen (Zorgkaart, Tandarts.nl en Google), de pluspunten, een korte beschrijving van de praktijk, unieke aspecten en een korte review van een cliënt

Aan het einde van het artikel vertel ik nog kort per specifieke behoefte welke tandarts het beste bij jou zou kunnen passen.

1. Dental Clinics Dordrecht Singel 

Best Beoordeelde Praktijk

Zorgkaart Nederland: 9.1 | Google: 4.6/5 (119 beoordelingen) |Adres: Singel 333, 3311 HE Dordrecht 

+ centrale ligging 

+ moderne tandartspraktijk

+ preventie en implantologie 

+ fijne sfeer

+ vriendelijk personeel

+ altijd ruim personeel

+ volwassenen en kinderen

Er zijn maar liefst 80 Dental Clinics praktijken in Nederland. In Dordrecht hebben ze twee locaties, namelijk Kuipershaven en de Singel. Praktijk de Singel is gelegen in de binnenstad, op loopafstand van het station. Ze zijn wekelijks vijf dagen geopend. Mensen zijn zeer te spreken over deze praktijk, niet alleen over het personeel maar ook over de kleine dingen zoals een videoscherm ter afleiding.

De meeste beoordelingen zijn zeer positief. In een paar zeldzame beoordelingen kwam een negatieve ervaring naar voren met betrekking tot de medewerkers of een tandarts die gehaast was. Hopelijk ben je wat wijzer geworden door deze dental clinics dordrecht review.

De tandartsen op de Singel:

 1. Kees Baan (Tandarts-directeur) BIG: 29019743402
 2. Paul Hienekamp (Tandarts-directeur) BIG: 99021530002
 3. Carolina Prata Saraiva (Tandarts) BIG: 29928273102
 4. Dora Mahulja (Tandarts) BIG: 39928769102
 5. Glenn Breedveld (Tandarts) BIG: 79925454402
 6. Jim Bandhoesingh (Tandarts) BIG: 69049079002
 7. Manuel Altava Marquez (Tandarts) BIG: 69916789302
 8. Raquel Casado Arribas (Tandarts) BIG: 19921082502

De tandartsen op Kuipershaven:

 1. Niels van Duijn (Tandarts-directeur) BIG: 09912888402
 2. Ivo Poppelaars (Tandarts) BIG: 89915135402
 3. Marcella Albers (Tandarts) BIG: 69914629102
 4. Tim van Loon (Tandarts) BIG: 89920689602

De beschikbare behandelingen:

 1. periodiek mondonderzoek
 2. vullingen
 3. tandvleesontsteking, parodontitis
 4. (onzichtbare) beugel
 5. kroon- en brugwerk
 6. tanden bleken
 7. facings (schildje)
 8. implantologie, kunstgebit, gebitsprotheses
 9. mondhygiënist

Een cliënt zei: “Ik ben zeer tevreden! Na de fotos maken bleek ik een gaatje te hebben dit liet ze mij zien op de foto en legde mij verder de problemen uit met mijn gebit. Raquel nam de tijd om alles uit te leggen en te laten zien. De behandeling deed ze netjes en vroeg steeds hoe het ging met mij. Ik voel me serieus genomen ook met mijn vragen of twijfels. Na de behandeling nergens last van!”.

2. Tandartspraktijk T.H. Lo

Beste Kleine Praktijk

Zorgkaart: 10 (10) | Beoordeling: 4.7/5 (3 beoordelingen) | Adres: Maaskant-Erf 13

+ een 10 op Zorgkaart

+ ruime afspraken

+ perfectionist (review)

+ geduldig, neemt de tijd, geeft waardevolle adviezen

+ klantvriendelijk personeel

In deze tandartspraktijk werkt tandarts T.H. Lo en samen met een mondhygiëniste en meerdere assistenten vormen ze een kleinschalig team dat uit 6 personen bestaat. Dankzij ruime afspraken kunnen ze persoonlijke aandacht geven. Ze proberen de taken ook door dezelfde personen uit te laten voeren. Ze zijn maandag tot en met donderdag geopend.

T.H. Lo (Tandarts) BIG registratie nummer 9022545002

Een cliënt zei: “Al jaar en dag de tandarts voor mij. Begint al bij binnenkomst, vriendelijke assistente, even wachten en je word persoonlijk opgehaald. Even een praatje, er wordt uitgelegd/verteld wat gaat gebeuren. Je word op je gemak gesteld. (Indien nodig) Tijdens de behandeling vertelt hij wat hij tegenkomt. ( antwoorden gaat niet lukken ) En, voordat je het weet is al gedaan en alles super hygiënisch. Gelijk nieuwe afspraak maken en klaar. Kort samengevat: vriendelijk, vakkundig, hygiënisch. TOP.”.

3. Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

Zorgkaart: 9.9 (5 Beoordelingen) | Beoordeling: 4.9/5 (7 beoordelingen) | Adres: Robinia 10, 3317HR Dordrecht

+ rustige, vriendelijke tandarts

+ persoonlijke benadering

+ begaan met angsthazen

+ zeer informatief

– weinig informatie beschikbaar

Onder voorwaarden neemt deze praktijk patiënten aan. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend.

Een cliënt zei: “Ik kom al jaren bij deze tandarts O.J Golverdingen hij heeft altijd aandacht en is in mijn ogen een uitstekende tandarts met heel veel liefde voor zijn werk en kan uitstekend met mensen omgaan ik ben heel blij met deze tandarts.” 

4. Reif Tandartsen

Beste Jonge tandartsen

Zorgkaart: 9.3 (10) | Google: 5/5 (6 beoordelingen) | Adres: Amnesty Internationalweg 3, 3318 AZ Dordrecht 

+ praktijk voor de hele familie

+ gemakkelijk bereikbaar met OV

+ preventie is de primaire doelstelling

De website van Reif tandartsen sprong er met kop en schouders boven uit waarin het verhaal van de tandartsen en loopbaan uitvoerig was beschreven. Een groot pluspunt want bij veel tandartsen zat ik achteraf met nogal wat vraagtekens. Een goede website kan dan echt de doorslag geven bij het maken van een keuze. 

Bij Reif tandartsen werken de ouders van twee kinderen, namelijk Anne Reif en Thomas Reif. Twee tandartsen die extra aandacht geven aan kinderen. Het is dus een tandartspraktijk voor jong en oud. Er heerst een rustige en moderne sfeer en je wordt behandeld door een vriendelijk team. Oftewel een goed team met twee goede tandartsen, Thomas Reif tandarts, en Anne Reif tandarts.

Een cliënt zei: “Dit was onze eerste bezoek aan de nieuwe tandarts Wij voelden ons welkom. Voor de tandarts iets ging doen vertelde hij wat hij voor de eerste keer met ons gebit ging doen. Hij was kalm, rustig en hij liet ons op ons gemak voelen. Wij met ons drieën waren heel blij dat alles zo vlot en fijn gelopen is. Wij zijn blij en tevreden dat we deze ervaring zo hebben mogen meemaken voor de eerste keer bij de nieuwe tandarts. Wij hebben geen enkele angst gevoeld. Deze tandarts raden wij iedereen aan!”.

5. Tandartspraktijk Hof

Zorgkaart: 9.7 (3) | Google: 4.6/5 (44 beoordelingen) |Adres: Schuilenburg 94 3328CL Dordrecht

+ kleine praktijk, vast team 

+ 30 jaar ervaring

+ vrolijke tandarts en assistenten

+ snelle afspraak

+ volwassenen en kinderen

De praktijk is in 1979 opgericht door Tandarts Paul. Hof en zijn echtgenote Karin Hof. Tandarts Hof heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hun team bestaat uit zes mensen die er al jaren werken. In vergelijking met Dental Clinics is deze praktijk dus een stuk kleiner. Je zult dus bekende gezichten voorbij zien komen. Door de regelmatige cursussen is hun kennis uiteraard up to date. Ook wordt je bij acute problemen snel geholpen.

Een cliënt zei: “Over de ruimte: erg smalle wachtruimte, iedereen kan meeluisteren met je gesprek met de tandartsassistente achter de balie. De tandarts en de assistenten zijn altijd vrolijk en in voor een praatje, zo ben je snel op je gemak. Hij is duidelijk als er wat moet gebeuren aan het gebit. Hij neemt me serieus, hij laat bijvoorbeeld röntgenfoto’s maken bij pijnklachten. Zelfs mijn jongste dochter met angst voor dokters, ligt prima in de stoel bij deze tandarts. Er werkt al tijden een vast team, dit is ook fijn.”.

Beschikbare behandelingen:

 1. controle, tandsteen verwijderen
 2. witte vullingen
 3. wortelkanaalbehandeling
 4. voorlichting
 5. brug
 6. kroon
 7. kinderen
 8. facing
 9. bleken
 10. implantaat
 11. extractie
 12. prothese

6. Tandartspraktijk Mebident

Zorgkaart: 9.3 (7) | Tandarts.nl: 9.1 (19) | Google: 4.3/5 (11 beoordelingen) |Adres: De Jagerweg 202, 3328 HG Dordrecht

+ volledig gerenoveerde praktijk

+ goed bereikbaar

+ gratis parkeren

+ prettige ontvangst en sfeer

+ tijd voor uitleg en geruststelling

Als je een nieuwe patiënt wilt worden, is er binnen vijf dagen meestal al een eerste afspraak mogelijk. Een kennismakingsgesprek met een van hun teamleden is ook mogelijk.

De tandartsen:

 1. drs. W.M. Mebius
 2. M.P. Mebius, MSc

Een client zei: “Na jaren bij mijn voorgaande tandarts, kwam het zo uit dat ik voor een afgebroken stuk tand bij Mebident werd geholpen door mevrouw Mebius. Wat een openbaring! Het resultaat is fantastisch, het verschil is niet meer te zien. Het tandsteen is ook gelijk helemaal verwijderd en mijn tanden zijn gezandstraald. Buiten de binnenkant van mijn voortanden zat er dus tandsteen op andere plekken, wat door mijn voorgaande tandarts nooit werd verwijderd. Bij Mebident is het de procedure dat het gehele gebit bij iedereen volledig wordt gereinigd. Naar mijn idee is dit ook te zien, het oogt een stuk frisser nu. Dit alles ook zonder pijn, wat bij mijn voorgaande tandarts ook wel eens anders was. Omdat ik dit zo bijzonder vind, verdient Mebident van mij een dikke 10 en deze recensie.”.

7. Tandartspraktijk Vreugdenhil

Zorgkaart: 8.8 (9 beoordelingen) | Beoordeling Google: 4.3/5 (11 beoordelingen) |Adres: Singel 78, 3311 SJ Dordrecht

+ midden in het centrum (inclusief parkeergelegenheid)

+ moderne praktijk

+ gemoedelijke sfeer

+ goede begeleiding

+ goede uitleg

De praktijk is oorspronkelijk in 1986 in de Rotterdamse Maashaven gestart, een praktijk voor schippers. Mevrouw Vreugdenhil is vervolgens in 1992 in Dordrecht aan de start gegaan met meneer waar meneer Vreugdenhil bij is gekomen. Het ligt in de buurt van Zuidhoven. In tandartspraktijk Vreugdenhil wordt met de nieuwste technieken gewerkt. Er is geen lijstje van alle beschikbare behandelingen omdat de site nog in aanbouw is. 

Een cliënt zei: “Tandarts Gijs Vreugdenhil is iemand die up to date is met nieuwe technieken, hij wil kwaliteit leveren. Je mag altijd vragen stellen en hij geeft altijd uitleg. Tijdens mijn beugeltraject heeft hij overleg gehad met de orthodontist en de implantoloog, wat ook door de andere vakgenoten als zeer prettig werd ervaren en hij overlegt ook met de patiënt. Ik heb al heel wat gedoe met mijn gebit gehad en was vroeger bang voor de tandarts, dat is inmiddels niet meer het geval. Ik lig met vertrouwen in de stoel. Het contact met de assistenten is ook altijd heel prettig, ze weten wie je bent en dat is fijn.”.

8. Tandartspraktijk G A F Van Kooten (Mondzorg Dordrecht)

Beste Tandarts voor Angstpatiënten

Zorgkaart: 8.7 (6) | Beoordeling: 4.2/5 (24 beoordelingen) | Adres: van Godewijckstraat 50 3311 GX Dordrecht 

+ implantologie en angstpatiënten (van Kooten)

+ kindvriendelijk, zorgzaam en professioneel

+ houdt volgens een reviewer rekening met de financiële situatie

+ deskundig personeel, moderne apparatuur

+ parkeergarage in de buurt.

Tandarts G.A.F. van Kooten is specialist in algemene tandheelkunde, implantologie en angstpatiënten. Van Kooten is werkzaam van maandag tot en met vrijdag. Van Kooten. Naast van Kooten werkt tandarts Amelia Pazera op maandag en vrijdag.

Een reviewer zei: “Altijd angst gehad voor de tandarts voordat ik hier, op advies van een vriendin, terecht kwam. Een fijne, ontspannen, vriendelijke tandarts die je 100% geruststelt en alles verteld wat hij doet. Ook de assistentes en de mensen achter de balie zijn zeer vriendelijk. Heb nu net een uitgebreide wortelkanaalbehandeling gehad in tweezits van een uur en geen centje pijn of angst gehad. Bedankt.”.

9. Tandartspraktijk W. Damen B.V.

Zorgkaart: 9.6 (3) | Google: 4.8  (4 beoordelingen) | Adres: Campanula 40 3317 HC Dordrecht

+ geen overvolle wachtkamer 

+ goed strak geplande agenda

+ professioneel deskundig en vriendelijk

– weinig beoordelingen

De tandarts wordt als professioneel, behulpzaam, vriendelijk en zeer deskundig ervaren. Helaas waren er weinig beoordelingen te vinden. Tandartspraktijk W. Damen is van maandag tot en met vrijdag geopend. Momenteel nemen ze helaas geen patiënten aan.

Een reviewer zei: “Fantastische behulpzame tandarts met 2 assistentes.Ondanks dat ik geen patiënt ben meteen geholpen en het probleem tot  in de puntjes opgelost. Klasse specialist.”.

10. De Tandentuin

Beste Kindertandarts

Beoordeling: 3.9/5 (7 beoordelingen) | Adres: Van Kinsbergenstraat 1, 3317 WN Dordrecht 

+ kindvriendelijk

Een praktijk die op kinderen gericht is met lieve tandartsen. Volgens reviewers zijn kinderen totaal niet bang. Er is verder helaas niet zo veel informatie over deze praktijk te vinden. Ik kon ook geen beoordelingen op zorgkaart vinden.

Een reviewer zei: “Ik ben gisteren voor het eerst met mijn zoontje van 2 jaar bij deze tandarts geweest. Wat een fijne praktijk is de Tandentuin. De praktijk is erg op kinderen gericht. Mijn zoontje wilde niet meer weg, zeker niet na het cadeautje wat hij kreeg. Ik zou het iedereen zeker aanraden.”.

Overige tandartsen in Dordrecht

 1. S.C.A. de Groot: Tandarts.nl: 8.1 (6) | Google: 3.7  Adres: Maarten Harpertsz Trompweg 225B, 3317 BS Dordrecht
 2. J.C. Bakker: Zorgkaart: 9.3 (1)  Google: 5/5 (3 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Venuslaan 6 A 3381 JX Dordrecht
 3. Tandartspraktijk Goulooze: : Zorgkaart: 9.3 (16)  Google: 3.5/5 (8 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Burgemeester de Raadtsingel 91-G, 3311 JG Dordrecht
 4. Dentiz mondzorg: Zorgkaart: 9.1 (2)  Google: 4.7/5 (16 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Gravensingel 97, 3319 ES Dordrecht
 5. Dental365 Spoed Tandarts Dordrecht: Zorgkaart: 8.9 (18)  Google: 4.7/5 (491 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Johan de Wittstraat 304, 3311 KK Dordrecht
 6. Praktijk voor Tandheelkunde Op Dubbeldam: Zorgkaart: 9.2 (1)  Google: 5/5 (2 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Vijverplantsoen 1a, 3319 SW Dordrecht
 7. Tandartspraktijk J.M.P. Bertels: Zorgkaart: 9.1 (2)  Google: 3.7/5 (3 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Oranjepark 19, 3311 LP Dordrecht
 8. Tandartspraktijk De Blauwe Leeuw: Zorgkaart: 8.3 (5)  Google: 3.9/5 (8 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Gravenstraat 5-A, 3311 BC Dordrecht
 9. Mondzorgcentrum Burgraadt: Zorgkaart: 5.2 (5)  Google: 3.2/5 (35 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Burgemeester de Raadtsingel 49, 3311 JG Dordrecht
 10. Tandartspraktijk mw. E.G. Nagelsmit: Zorgkaart: 3.7 (3)  Google: 5/5 (2 beoordelingen) | Leeftijd: 40|Adres: Talmaweg 113, 3317 RC Dordrecht

We hebben bijna alle tandartsen besproken, maar er zijn nog 6 tandartspraktijken die geen beoordelingen op zorgkaart hebben. Eventueel kun je daar nog op kijken.

Welke tandarts bij je past

Kleine praktijk. Wil je een kleine praktijk met een vast team dan past tandarts T.H. Lo of Hof misschien het beste bij jou. Beide tandartspraktijken bestaan uit een klein team van zes mensen. Hof is dan wel een kleine praktijk, ze hebben maar liefst 30 jaar ervaring. Deze praktijk is dus een stuk kleiner in vergelijking met Dental Clinics.

Geen voorkeur. Als je geen specifieke eisen hebt en voor een praktijk wilt gaan die overal het beste scoort, zou ik persoonlijk voor Dental Clinics gaan omdat hun praktijken over heel Nederland verspreid zijn. De centrale ligging is ook een pre. Een mogelijk nadeel is dat er wel heel veel tandartsen werken.

Leeftijd. Ben je van plan om heel lang in Dordrecht te wonen en wil je een langdurige relatie aangaan met je tandarts, dan zijn Reif tandartsen misschien het meest geschikt. Het zijn namelijk twee relatief jonge tandartsen. Bovendien hebben ze kinderen dus als je kinderen hebt of ze later krijgt weten ze in ieder geval hoe belangrijk extra aandacht is. 

Spoed. In een spoedgeval is Dental365 Spoed Tandarts Dordrecht misschien het beste. Ze krijgen hoge beoordelingen (zorgkaart: 8.9, 4.7/5). Bovendien hebben ze in vergelijking met de andere praktijken ook meer beoordelingen gehad op google,  maar liefst 491 beoordelingen.

Vaardigheden van een goede tandarts

Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als je een tandarts kiest. Een goede tandarts moet over meerdere kwaliteiten beschikken zoals:

 1. handvaardigheid
 2. oog voor detail
 3. up to date kennis
 4. leergierigheid
 5. passie voor zorgverlening
 6. respect
 7. geduld
 8. eerlijkheid, integriteit (het juiste doen)
 9. beleefdheid
 10. goede interpersoonlijke vaardigheden

Bovendien bieden sommige tandartsen meer diensten aan dan een ander.

En als de keuze eenmaal gemaakt is en je lange tijd bij dezelfde tandarts blijft, kun je de vruchten er eindelijk van plukken.

Voordelen van dezelfde tandarts houden

Het heeft zo zijn voordelen om naar dezelfde tandarts te gaan die precies weet welke ingrepen je in het verleden hebt gehad, hoe je op ingrepen reageert en uiteraard je persoonlijke pijntolerantie. Kortom, je tandarts is op de hoogte van je voorgeschiedenis en persoonlijke factoren.

Take home message

Een 30-jarig huwelijk ga je niet zomaar aan, hetzelfde geldt voor de tandarts. Een tandarts moet het beroep natuurlijk gemeesterd hebben, maar moet daarnaast over nog meer vaardigheden beschikken zoals geduld en interpersoonlijke vaardigheden. Zoals je hebt gemerkt komt er nogal wat bij kijken. 

De rode draad is dat alle tandartsen in dit lijstje de belangrijkste boxen lijken af te vinken. Ik ben in ieder geval geen ‘horrortandarts’ tegengekomen. Waarschijnlijk is het met name een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Als je de beoordeling uitvoerig hebt doorgenomen heb je waarschijnlijk ook een idee gekregen voor welke tandarts ikzelf gekozen heb, maar iedereen heeft nou eenmaal andere eisen. Gelukkig is er altijd wel een tandarts die het beste bij jou aansluit. 

Hopelijk helpt mijn lijstje met de beste tandartsen van Dordrecht je een keuze te maken en heb je de komende (tientallen) jaren een fijne en professionele ervaring met de tandarts. Voor mijzelf was het de moeite allemaal waard. Wie weet kom ik jullie ooit nog een keer in de wachtkamer tegen. Succes met ‘’kiezen’’!

Over Diederik

Diederik heeft een medisch-wetenschappelijke achtergrond. In zijn vrije tijd schrijft hij onder andere over gezondheidskwesties voor Human Nature.

Bronnen