Een gezondere toekomst.

Ik ben een echte gezondheidsfreak en steek 365 dagen per jaar mijn hart en ziel in het schrijven en produceren van educatief materiaal over medische onderwerpen. Mijn werk omvat het beantwoorden van gezondheidsvragen die mensen op Google intypen, het maken van gratis beginnersgidsen en het opzetten van gratis kanalen, zoals deze voor ademhalingsoefeningen. Gezondheid is ons kostbaarste bezit; daarom moet deze betrouwbare bron van informatie voor iedereen toegankelijk blijven.

Jouw steun maakt het verschil!

Help mij en schenk via de donatieknoppen met gebruiksvriendelijk iDEAL

Immense uitdaging.

Er staat zoveel informatie op internet, maar helaas ontbreekt vaak de juiste onderbouwing. Daarom wil ik meer tijd en energie besteden aan het bestrijden van desinformatie door het creëren van meer video’s en het corrigeren van onjuiste beweringen. Het is een enorme onderneming en grotendeels een one-man show omdat ik alles zelf schrijf, publiceer, verfilm, bewerk en online promoot.

Onafhankelijkheid

Om onafhankelijk te blijven opereren, is jouw steun onmisbaar. Dankzij donaties kan ik mijn missie vervullen en blijft de content authentiek, omdat ik hierdoor zo min mogelijk reclame of affiliaties hoef te gebruiken om de productie te financieren.

Denk mee

Help mij mijn werk voort te zetten door vandaag te doneren. Als donateur mag je ook ideeën voordragen waar ik mogelijk over ga schrijven en verfilmen. Desgewenst word je op het eindscherm als donateur benoemd. Informeer mij hierover via e-mail. Bij voorbaat dank. Samen bouwen we aan een gezondere toekomst.

Wetenschappelijke Onderbouwing

In deze tijd is wetenschappelijke onderbouwing essentieel voor onze gezondheid vanwege de overvloed aan informatie en snel evoluerende trends. Met mijn medisch-wetenschappelijke achtergrond ben ik in staat kritisch te lezen en mijn artikelen te ondersteunen met wetenschappelijke bronnen. Lees hier mijn eerste systematische review, die ik voor mijn geneeskundescriptie heb geschreven. Deze review, waarvoor ik in 2015 als eerste auteur ben benoemd, is gepubliceerd in the Journal of Physiotherapy, en inmiddels meer dan 200 keer geciteerd.

Passie voor gezondheid

Vanaf mijn jeugd heb ik altijd veel belang gehecht aan een gezonde levensstijl. Ik ben nooit begonnen met roken of drugs, maar begon wel af en toe een glas alcohol te drinken toen ik 16 was. Echter, ik drink al 3 jaar geen druppel alcohol meer. Soms sla ik een beetje door als het om gezondheid gaat. Ik vermijd snoep en snacks, en met oud en nieuw ga ik al om 9 uur naar bed om mijn ritme te behouden. Dit alles om van deze website de grootste gezondheidswebsite van Nederland te maken. Met 2700 artikelen ben ik goed op weg. Deze toewijding lijkt misschien wat overdreven, maar zo ben ik nu eenmaal. Natuurlijk is deze aanpak niet voor iedereen geschikt, maar ik voel me er gelukkig bij. Mijn zussen bijvoorbeeld drinken regelmatig wijn en zijn ook dolgelukkig. Het belangrijkste is dat je ontdekt wat voor jou het beste werkt, zolang je maar bewuste keuzes maakt waar ik je graag bij wil ondersteunen.

Lopende Projecten

In de digitale wereld ben ik actief op alle platforms, terwijl ik ook bezig ben met het creëren van verschillende gezonde gemeenschappen in de echte wereld.

jonge vrouw zit binnen aan tafel en doet aan vapen

Jeugdgezondheid

De jeugd is de toekomst, daarom spoor ik ongezonde trends in de jeugd zoals vapen zo vroeg mogelijk op, en maak daar zo snel mogelijk video’s over om bewustwording te creëren. Deze video’s deel ik vervolgens op platforms waar de jeugd actief is, om ze op het juiste pad te houden.

 

200 videos

man doet buiten ademhalingsoefeningen bij astma

Gezonde communities

In mijn vrije tijd probeer ik ook mensen samen te brengen en gezonde activiteiten te doen, zoals ademhalingsoefeningen, koudwatertherapie, en buitenactiviteiten zoals calisthenics.

 

300 videos

afgevallen vrouw

Nieuwjaarsvoornemens

De helft van de mensen heeft goede voornemens, zoals afvallen, fitnessdoelen of het verbeteren van hun mentale gezondheid. Maar slechts 9% van de volwassenen houdt deze voornemens het hele jaar vol. Gezondheidskennis is helaas nutteloos als je het niet toepast. Daarom schrijf ik ook artikelen over hoe je je nieuwjaarsvoornemens kunt waarmaken, bijvoorbeeld door het stellen van SMART-doelen. Hoewel we vaak weten wat we willen verbeteren, is het vaak onduidelijk hoe we dit precies moeten aanpakken. Daarom vind ik het belangrijk om hierover te schrijven.

 

30 gerealiseerde dromen

Levensstijladvocaat

Tot slot probeer ik altijd mijn familie, en eigenlijk mijn hele omgeving, te overtuigen om hun levensstijl aan te passen. Dit wordt echter niet altijd positief ontvangen, wat ik ze helemaal kan begrijpen. Ik ben namelijk nogal enthousiast en heb soms moeite om te stoppen. Maar natuurlijk doe ik alles met de beste bedoelingen.

 

10.000 (genegeerde) gezondheidsadviezen

Maak het verschil vandaag.

Jouw gift helpt me mijn levenswerk voort te zetten. Bij voorkeur een kleine maandelijkse donatie vanwege de stabiele en voorspelbare inkomstenstroom die het biedt.

 

Steun nu

Mijn levenswerk

Ik heb al meer dan 2700 artikelen geschreven en het aantal groeit nog steeds. Daarnaast heb ik ook meer dan 500 video’s gemaakt over gezondheidsthema’s, verspreid over verschillende kanalen. Voor mij zijn deze stukken allemaal bouwstenen in mijn levensmissie om bij te dragen aan een gezondere samenleving. Dit kost natuurlijk een aanzienlijk deel van mijn leven, dus om dit voort te zetten, heb ik echt jouw steun nodig.

Help mijn gezondheidsmissie.

Ik hoop dat je nu goed geïnformeerd bent over mijn missie, de lopende gezondheidsprojecten en natuurlijk mijn achtergrond, waar mijn passie voor gezondheid vandaan komt. Ik blijf dit doen en zal nooit met pensioen gaan. Ik besef dat ik dit niet alleen kan bereiken, dus ik hoop dat je mij wilt bijstaan in deze missie. Alleen samen kunnen we werken aan een gezondere toekomst.

Uitgelichte Sponsors

Nieuws en updates

Laat van je horen. Wees betrokken.

Bij voorkeur een kleine maandelijkse bijdrage zodat ik kan budgetteren.

Dordrecht, Nederland

Contactformulier