Hoe Lang Werkt Ymea? 5 Bepalende Factoren.

Vrouwen nemen Ymea om de symptomen van de menopauze te verminderen en het gewicht te helpen beheersen.

Dagelijks mag je 1-2 tabletten of capsules. Maar hoe lang werkt Ymea?

KORT ANTWOORD

Hoe lang Ymea precies werkt is moeilijk te zeggen. Het bevat namelijk meerdere ingrediënten die allemaal andere effecten bewerkstelligen. Dit verklaart mogelijk ook waarom er niks over de werkingsduur te vinden is. Bovendien zijn er ook nog eens verschillende Ymea-producten. Omdat de natuurlijke ingrediënten goed te verdragen zijn, mag je de producten de gehele overgang (gemiddeld 5 jaar) gebruiken.

Dit artikel vertelt je hoe lang Ymea werkt en factoren die de werkingsduur van Ymea kunnen beïnvloeden.

drie vrouwen op een bank

5 Factoren die de werkingsduur kunnen beïnvloeden

Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de werkingsduur van Ymea. Hier is een lijst met enkele belangrijke factoren:

 1. Individuele reactie: Iedereen reageert anders op medicijnen en supplementen, dus de werkingsduur van Ymea kan variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen merken mogelijk sneller resultaten, terwijl het bij anderen langer kan duren voordat ze verbetering zien.
 2. Dosering: De voorgeschreven dosering van Ymea kan van invloed zijn op de werkingsduur. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en niet meer of minder te nemen zonder overleg met een arts of apotheker.
 3. Consistentie van gebruik: Het regelmatig innemen van Ymea volgens de aanbevolen dosering kan helpen om de gewenste effecten te bereiken en te behouden. Het overslaan van doses kan de werkingsduur beïnvloeden.
 4. medicijnenGezondheidstoestand: De algehele gezondheidstoestand van een persoon kan invloed hebben op hoe snel Ymea werkt. Als iemand andere medische aandoeningen heeft of medicijnen gebruikt die interfereren met de werking van Ymea, kan dit de werkingsduur beïnvloeden.
 5. Levensstijlfactoren: Factoren zoals dieet, lichaamsbeweging, slaappatroon en stressniveaus kunnen allemaal van invloed zijn op de werkingsduur van Ymea. Het aannemen van een gezonde levensstijl en het verminderen van stress kan helpen om de effecten van Ymea te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat deze factoren algemeen gelden, maar dat de specifieke werkingsduur van Ymea kan variëren afhankelijk van het individu.

Bestanddelen Ymea

De bestanddelen zijn zorgvuldig uitgezocht om vrouwen tijdens de overgang te ondersteunen. Ymea-producten bevatten kruidenextracten, vitamines en mineralen.

Er bestaan verschillende Ymea-producten. Zo kan Yema 8-in-1 je bij de 8 veelvoorkomende overgangsverschijnselen ondersteunen.

Bestanddelen Ymea 8-in-1:

 1. salie: voor opvliegers, rusteloos gevoel, nachtelijk transpireren, prikkelbare gevoelens, stemmingswisselingen 
 2. zink: hormoonhuishouding
 3. maca: vermindert vermoeidheid, positieve stemming, stressvolle situaties, meer energie, 
 4. vitamine B6: hormoonhuishouding
 5. zink: immuunsysteem, huid, haren, nagels
 6. artisjok: gezonde spijsvertering
 7. cayenne: vetverbranding
 8. vitamine D3: immuunsysteem, sterke spieren en botten

Ymea Silhouet:

 1. salie: opvliegers, nachtelijk transpireren, prikkelbare gevoelens,  rusteloos gevoel, stemmingswisselingen 
 2. vitamine D3: immuunsysteem, sterke spieren en botten
 3. vitamine B6: hormoonhuishouding
 4. vitamine B12: immuunsysteem
 5. koper: immuunsysteem
 6. groene thee: vetverbranding
 7. chroom: (vet) stofwisseling, normaal bloedsuikergehalte.
 8. zink: hormoonhuishouding, immuunsysteem, huid, haren, nagels

Dit zijn nogal wat ingrediënten, je wilt natuurlijk niet dat er vervelende neveneffecten optreden, al helemaal niet tijdens de menopauze.

Bijwerkingen Ymea 

Over het algemeen worden de aanbevolen hoeveelheden goed verdragen en Ymea zal het natuurlijke overgangsproces niet verstoren. Er zijn echter wel een paar aandachtspunten.

Bijwerkingen of contra indicaties van cucurbita of lupulus:

 • cucurbita: geen bijwerkingen gerapporteerd en ook geen contra indicaties
 • lupulus: er kan een allergische reactie optreden, als je overgevoelig bent moet je geen Nervenruh kalmeringstabletten innemen of andere bestanddelen daarvan

Er zijn dus bijna geen bijwerkingen van Ymea gerapporteerd. Overleg wel met je arts als je ook nog andere medicijnen slikt.

Hoewel het niet gevaarlijk is, moet je de aanbevolen dosering niet gaan overschrijden.

Hoe Ymea werkt

De werkzame stoffen in Ymea zijn onverdunde plantenextracten. Ymea kan de typische symptomen van de menopauze verlichten terwijl je silhouet behouden blijft.

Take home message

Ymea kan je ondersteunen bij overgangsverschijnselen. Van salie, cayenne en artisjok tot verschillende vitamines, Ymea bevat verschillende bestanddelen.

De plantaardige ingrediënten in Ymea worden genomen om het gewicht te beheersen en tegelijkertijd de symptomen van de menopauze te verminderen.

Hoe lang werkt Ymea?

Aangezien Ymea verschillende ingrediënten bevat is het moeilijk te zeggen hoe lang het precies werkt. Bovendien staat de werkingsduur ook niet op hun website vermeld.

Het is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, 30, 60 of zelfs 128 tabletten in de voordeelverpakking.

Als je ook nog andere medicijnen slikt is het verstandig om van tevoren met je arts te overleggen.

Over Diederik

Diederik heeft een medisch-wetenschappelijke achtergrond. In zijn vrije tijd schrijft hij onder andere over gezondheidskwesties voor Human Nature.

Bronnen